FŐOLDAL KÖNYV FBTM SOLD OUT AKADÉMIA ÜGYVEZETŐ KÉPZÉS BELSŐ KÉPZÉSEK

SOLD OUT
Az értékesítés kihagyott alapjai


“Az értékesítők azok az emberek - legyenek azok direkt értékesítők, bolti eladók vagy akár felszolgálók - , akik egy cég termékeit vagy szolgáltatásait készpénzre váltják. Akár tetszik, akár nem, a cég bevétele gyakorlatilag az ő munkájuktól függ. És nincs Márkaépítés TÖKÉLETES ÉRTÉKESTÉS NÉLKÜL, mert egy Ismert, Sikeres és Népszerű Márka első lépésként onnan ismerhető fel, hogy ELAD!”
- Lázár Csaba Mike -


Mi a legnagyobb hiba ma az értékesítésben?Miközben az értékesítők egyre több és több értékesítési módszert tanulnak meg, sokszor a hatékonyságuk mégsem tükrözi ezt.

Miért?


Mert nem tanította meg nekik senki az ÉRTÉKESÍTÉS ALAPJAIT.


A SOLD OUT - A Minden Eladva programon megtanítjuk az ALAPOKAT!

_______________________


A két napos SOLD OUT
Értékesítési Tréning programja:Első nap:
Elfogadás és Kapcsolat


“A legtöbb üzlet már azelőtt meghiúsul, mielőtt az értékesítő a terméket vagy a szolgáltatást bemutathatta volna. A potenciális ügyfél már itt meghozta a döntését, ami az ALAPOK HIÁNYÁBAN nagyon sok esetben NEMLEGES.”


Szinte biztosra vehetjük, hogy ha egy értékesítő nem rendelkezik a megfelelő kommunikációs alapokkal, aminek segítségével EL TUDJA FOGADTANI MAGÁT az ügyféllel, a teljes értékesítés kudarc lesz.


Ugyanúgy össze fog dőlni, mint egy ház, aminek nem megfelelő az alapja. Az elején minden jól néz ki, aztán a végére csak romok maradnak, kifogások és ígéretek formájában.


Ezért az első napon MEGALAPOZZUK AZ ÉRTÉKESÍTÉST, amit gyakorlatok formájában addig fogsz gyakorolni, amig a részeddé nem válik.


Megtanulod és begyakorlod, hogy HOGYAN FOGADTASD EL MAGAD a Lehetséges Ügyféllel, hogyan építsd ki azt az alapot, amin keresztül valóban kommunikációba kerülhetsz vele.


Az első nap elvégzése után egy hónapos gyakorló idő következik, amikor a résztvevők a mindennapi életben a gyakorlatban építik fel a másokkal való elfogadtatásukat. Az egy hónap letelte után a megfelelő gyakorlatot megszerezve kezdik a második napot!Második nap:
A tökéletes értékesítés módszere


“A legtöbb értékesítési módszerrel az a baj, hogy túlságosan bonyolult. Emiatt az azt használó értékesítő nem is igazán tud foglalkozni az Ügyféllel, mert teljes mértékben az általa használt módszerre koncentrál. ”


A tréning második napjára megszerezted azt a képességet, hogy ki tudod építeni a hidat a Lehetséges Ügyfél felé. Nagyon találó a kifejezés, mert még mindig csak egy Lehetőségről beszélünk.


Miután áll a kommunikációs híd, AZ ÜGYFÉL ELFOGADOTT TÉGED.


Az elmélet, a gyakorlatok és az egy hónapig tartó gyakorlás után készen állsz rá, hogy megtanulj és begyakorolj egy olyan értékesítési módszert, ami ismét a részeddé fog válni.


Nem kell majd gondolkodnod, hogy éppen hol tartasz, mit kell alkalmaznod.


Lépésről lépésre fogod megtenni és begyakorolni a lépéseket.


Képes leszel profin kezelni a kifogásokat.


Végül elérkezel ahhoz a ponthoz amit úgy nevezünk: SOLD OUT: MINDEN ELADVA!


Jelentkezz MOST!


A SOLD OUT
Az Értékesítés Kihagyott Alapjai

Kétnapos Értékesítési Tréning ára:

90.000.- Ft + Áfa/fő


Az “Építs Te is Márkát, vagy legyél Te a Márka” című könyvben található kupon beváltható, így a SOLD OUT - Az Értékesítés Kihagyott Alapjai-ra magaddal hozhatod a cégből egy csapattagodat vagy egy családtagodat.


Időtartama:

Mindkét nap
10:00-tól 17:00-ig


A jelentkezéshez add meg az alábbi adatokat.

Kattints a kitöltésre, ha mobilról rendelsz,
és a program kinagyítja a szövegdobozt)Név:*
E-mail:*
Irányító szám::*
Település neve:*
Utca, házszám:*
Mobil telefon:*
Cégnév a számlához:*
Cég címe:*
Cég adószáma:*
Szeretnék hírlevelet kapni Igen/Nem:*


Lázár Csaba honlapjainak a tárhelyet a wwh.hu biztosítja Adatvédelem

Copyright Lázár Csaba 2010. Minden jog fenntartva!