Indítsd el a videót!
Azonnali regisztráció

A Márkaépítők Akadémiája


Figyelem: TOP TRÉNING!
 
A FALCON BRANDING ACADEMY I. - Márkaépítő Program végeredménye: Egy olyan személy, aki ismeri a Márkaépítés módszereit, és tudja hogyan kell felépíteni egy Termék Márkát, egy Céges Márkát, egy Szolgáltatás Márkát vagy egy Személyes Márkanevet, melyben maga a személy a Márkanév, s ezek növekvő Ismertségével, Népszerűségével és Sikerességével egyre növekvő szabadságot ad magának.


"Mert könnyebb beszélni róla,
kevesebb energiával lehet értékesíteni."”
Miért jó, ha valakinek van egy Ismert,
Népszerű és Sikeres Márkája?
„Mert mindenki ugyanarra az életformára,
szabadság érzésre, és minőségre gondol.”
„Mert ha valakinek egy bizonyos dologra
van szüksége, tudja, hogy mit keressen.”
„Mert biztonságot ad,
állandó minőséget garantál.”
A ZEDSTORE története:

Kezdjük az elején!


Napjainkban az ismert márkák nélkül elképzelhetetlen lenne az élet. Az ismert márkanevek segítségével tudunk tájékozódni, amikor üdítőt, papírzsebkendőt, borotvát, illatszert, mosószert, rádió adót vagy akár autót választunk magunknak. A márkák segítenek a választásban.


A Márka Ismertté, Népszerűvé és Sikeressé tesz!

ÉS SZABADSÁGOT BIZTOSÍT!


Ám a márkák nem maguktól váltak azzá amik! A MÁRKÁKAT A MÁRKAÉPÍTŐK ÉPÍTETTÉK FEL, ÉS TETTÉK AZOKAT SIKERESSÉ!


Ha ismered a márkaépítés fogásait Te is képes lehetsz felépíteni egy ismert és népszerű márkát, ami termékedet vagy szolgáltatásodat ISMERTTÉ TESZI, így kiemeli a többi termék és szolgáltatás közül, NÉPSZERŰVÉ TESZI, segít a vásárlóknak megkülönböztetni azt a versenytársaid szolgáltatásaitól és termékeitől, valamint  mivel a népszerű márka hozzáadott értéket képvisel a vásárlók szemében, ezért SIKERESSÉ TESZ, stabil lehet a piacon a pozíciód, és nem tudnak könnyedén árversenybe kényszeríteni, ahol az árrésed, a nyereséged semmivé válhat.


Nézz rá ezekre a márkákra:

Bizonyára Te is találtál néhány ismerős márkát, és talán néhány olyat is, ami Neked is a kedvenced.


A jól hangzó, és kedvelt márkák értékeket hordoznak,
külön pénzügyi értéket képviselnek,
és akár a vállalkozástól függetlenül is értékesíthetőek, állandó kiemelt jövedelmet, anyagi függetlenséget és szabadidőt biztosíthatnak.


Ezért érdemes elvégezni
a FALCON BRANDING AKADÉMIÁT,
és ezért érdemes sikeres márkaépítőnek lenni!


Mi a FALCON BRANDING AKADÉMIA?


A FALCON BRANDING ACADEMY - Márkaépítés Program KÉT RÉSZBŐL, a FALCON BRANDING AKADÉMIA - Márkaépítés Program I. és a FALCON BRANDING ACADEMY - Márkaépítés Program II.-ből álló sorozat.


Máshol nem hallható információk a Márkaépítésről KÉT egész éven át tartó csoportos tanácsadással a Márkaépítésről azoknak, akik szeretnék céges márkájukat, terméküket vagy szolgáltatásukat elismert márkaként látni a piacon!


A program sajátossága, hogysegít eligazodni a Marketing és a PR sokszor zűrzavaros világában, rendszerezni azokat az eszközöket, amiket már megtanultak és ennek eredményeképpen képesek lehetnek akár ingyenes médiamegjelenéseket is generálni!


Melyik jobb?


Megmaradni névtelennek a piacon egy bizonytalan jövővel,
vagy saját márkával rendelkezni, amit kedvelnek és ragaszkodnak hozzá az emberek és ezáltal biztonságban lenni?Három dolgot tudnod kell:

1. Sokba fog kerülni.

2. Nem lesz könnyű.

3. Viszont rajtad keresztül segíthetek a cégedet egyre profibbá tenni,
melynek ha elég kitartó vagy, a végeredménye
egy Ismert, Népszerű és Sikeres Márkanév lesz,
ami nagyon sok pénzt, sok-sok milliót hozhat Neked.
„"A saját márkanév kiemel
a tömegből, az ismert márkáról
eleve feltételezik a vásárlók
a versenytársaknál magasabb
minőséget.”
„Ismertté tesz és az ár
meghatározása ezek után nem gond.”
„A márka „Közös nyelv”
az emberekkel!
(Mindenki tudja miről van szó)”

Kiknek szól hát az Akadémia I.?


A FALCON BRANDING AKADÉMIA I. elsősorban saját vállalkozással rendelkező cégtulajdonosoknak, cégvezetőknek és az ő vezetőiknek szól, hiszen a márkaépítésnél az ő támogatásuk elengedhetetlenül fontos. Valójában, ha nem is tudatosan de mindenki márkát épít, akinek vállalkozása van. Ám, hogy ez milyen eredménnyel jár az már más kérdés. A márkák önálló értéket képviselnek, amihez törzsvásárlók kapcsolódnak. Gondolj csak saját kedvenc autó, óra, étterem, számítógép stb. márkáidra. Első látásra úgy tűnik, hogy ezek csak úgy léteznek a piacon, ám az igazság az, hogy VALAKIK EZEKET A MÁRKÁKAT FELÉPÍTETTÉK!De hogyan épültek fel ezek a márkák?


A Márkaépítéshez nem elég érteni a Marketinghez, sokkal több kell annál. Ha meg szeretnéd tudni, és el szeretnéd sajátítani, a FALCON BRANDING AKADÉMIA I.Neked szól! Ísmerd meg, és sajátítsd el a Márkaépítés lépéseit!


Mit kapsz az Akadéma Programjától?


12 alkalommal egy éven át azzal foglalkozunk, hogyan tudsz felépíteni egy sikeres márkát. A megismert módszerek alkalmazásával már számos résztvevő építette fel saját márkanevét, és az, hogy mekkora sikert érsz el általuk, egyedül rajtad, és a céljaidon múlik. Van aki egy településnyi területre szeretne márkát építeni, van aki egy megyényire, van aki egy országnyira, van aki európai méretűre és van aki világ méretűre.

EGY  ÉV, 12 ALKALOM, AHOL MEGISMERED A MÁRKAÉPÍTÉS MÓDSZEREIT, ÉS AMI SEGÍTHET OLYAN MÁRKÁT ÉPÍTENI, AMILYEN A CÉLJAIDBAN SZEREPEL.


___________________________________________________________________________________________


Van egy mondásom:

"Mindig csak a következő lépés megtételével foglalkozz,ahogyan azt megtetted azonnal látni fogod a következőt..."

Az első gondolatom amikor elkezdtük a pékséget,akkor csak egy bolt volt ahol be lehet szerezni pár egészséges élelmiszert...majd megismerkedtem az egyik mentorommal akinek köszönhetem a Gladiator brandet Lázár Csaba Mike-nak hívják Magyarország nyugodtan mondhatom legprofibb Márkaépítő specialistáját!

Sok-sok közös óra ,nap és hét munkája volt amire létrehoztuk a Gladiator Lifot!Ha nagyot szeretnétek alkotni építsetek márkát ti is és keressétek fel a FALCON BRANDING AKADEMIÁT!!!!!!!! KÖSZÖNÖM CSABA!!!!

LEGYETEK GYŐZTESEK A HÉTKÖZNAPOK CSATÁIBAN!!!!

     Bodnár Ákos, a GLADIATOR LIFE Márkanév tulajdonosa

___________________________________________________________________________________________AZ EREDMÉNY:
Egy olyan személy, aki ismeri a Márkaépítés módszereit, és tudja hogyan kell felépíteni egy Márkát.

Aki a FALCON BRANDING AKADÉMIA anyagait felhasználva bizonyítottan országosan Ismert, Népszerű és Sikeres Márkát epítettek fel, FALCON BRANDING ACADEMY Diplomát kapnak!


Pődör Csaba az Uniferro és a VARIQ  Márkanevek
tulajdonosa 2015 decemberében vette át diplomáját

Elizabeth Nardo, az Elizabeth Nardo Márkanév tulajdonosa
2015 decemberében vette át diplomáját

Rácz Éva a HerbaDoctor márkanév tulajdonosa
2015 márciusában átveszi a diplomáját

Markó János, a MARCO COVER márkanév tulajdonosa
2015 márciusában átveszi a diplomáját


Szabó László, az Angol Királyi Kertészeti Társaság tagja a SZABÓ KERTÉPÍTŐ
márkanév tulajdonosa 2015 júniusában átveszi diplomáját


Milyen részekből áll a FALCON BRANDING AKADÉMIA I. programja?


A FALCON BRANDING AKADÉMIA I. 12 részből áll melyek minden hónap első keddjén kerülnek megtartásra. Ezeket a modulok úgy lettek összeállítva, hogy teljes tudást kapj arról, hogyan lehet egy Márkát felépíteni. A Program különlegessége, hogy azon kívül, hogy hihetetlen mennyiségű tudást szerzel a Márkaépítésről, a már eddig megszerzett Marketing és PR tudásodat is rendszerezi és egy magasabb megértési szintre emeli!


Ha szeretnéd tudni a FALCON BRANDING AKADÉMIA I. Részletes programját és tartalmát, kattints a képre!
Hatékonyság növelő összetevők

A program hatékonyságának növelése érdekében pár egyedülálló lépést alkalmazunk, hogy a résztvevők a maximális nyereséget érhessék el.

1. Hogy a maximális hatékonysággal rögzüljen az anyag, a résztvevők 24 órával a program előtt és a program napján nem fogyasztanak alkoholt.

2. A résztetők a telefonjaikat lenémítva egy arra speciálisan kialakított helyen teszik le a teremben, és csak a szünetekben használják,  valamint a résztvevők csak a számukra biztosított jegyzetfüzetbe jegyzetelnek. Se laptopot, se tabletettet nem használnak, nem csatlakoznak semmilyen módon az internethez, hogy ne vonja el a figyelmüket külső zavaró tényező.


Hol van a FALCON BRANDING AKADÉMIA?


Az Akadémia  helyszínéül a Balaton déli partját, a Nyár fővárosaként is ismert Siófokot választottuk. Itt nyugodt körülmények között, különleges környezetben, távol a nagyváros zajától, és a munkahely okozta zavaroktól tudod elsajátítani a Profi Márkaépítést. A Balaton parthoz, ahol  a szünetekben egy frissítő sétát is tehetünk a parton, vagy a nyári hónapokban akár úszhatunk egyet a nap végén!
Érdemes minden hónapban ennyit utazni?


A tapasztalat azt mutatja, hogy a résztvevőknek szükségük van arra, hogy a vállalkozásuktól egy bizonyos távolságban legyenek ahhoz, hogy azt külső nézőpontból tudják megvizsgálni. Ezen kívül elindítja a nagyobb területben való gondolkodást. Los Angeles élve azt láttam, hogy a város vonzáskörzetében élő közel 18 millió embernek teljesen normális a napi több száz kilométer utazás a munkahelyre és vissza. Magyarország kis ország. A lassan 8 milliós lélekszám és a kis terület sajnos az emberek többségénél kialakítja a kicsiben gondolkodást. A FALCON BRANDING AKADÉMIA  szétrobbanthatja ezt a nézőpontot és megtaníthat a NAGYBAN GONDOLKODÁSRA, ami a sikeres márkaépítés egyik kulcsa.  


Van még valamilyen érdekesség?


A FALCON BRANDING ACADEMY I. Majd a II. évfolyamát kezdők különleges jelentést hordozó ajándékot kapnak. A FALCON I-első alkalmával egy FALCON BRANDING ACADEMY 70x140 cm nagyságú fürdőlepedőt kapnak. Miért ezt a különleges hímzett törölközőt választottuk? Mert jelképezi számukra az előttük álló munkához szükséges kitartást, és nap mint nap emlékezteti őket az Akadémián tanultak alkalmazására.

A jelképes FALOCON BRANDING ACADEMY fürdőlepedő,
ami jelképezi a kezdők előtt álló munkához szükséges kitartást,
és nap mint nap emlékezteti őket az Akadémián tanultak alkalmazására.


A FALCON I. résztvevői amikor sikerrel elvégezték a FALCON I-et, és Márkájuk építésében sikereket értek el,
meghívást kapnak a FALCON II-re,
amikor megkapják a saját nevükkel gravírozott klasszikus Parker jotter tollat mellyel elkezdik írni a Márkájuk sikertörténetét.


Miért a Jottert választottuk? Mert a PARKER Jotter egy darab történelem, a Márkaépítés igazi szimbóluma! Ez a típus a PARKER első golyóstolla, amit 1954-ben mutattak be a nagyközönségnek, és a PARKER ezzel a típussal vált világhírűvé! A klasszikus toll emlékezteti a Márkaépítőket, hogy még a nagy Brand-ek is egy egyszerű, kis dologgal indulnak. Pont úgy, mint a PARKER esetében az acél Jotter, amivel történelmet írtak és melynek tervezése Moholy-Nagy László honfitársunk nevéhez fűződik. Az akadémiát kezdők így a branding történelem egy darabjával kezdik írni saját márkájuk történetét.A tollnak ezen kívül különleges szimbolikus, azaz jelképes jelentése is van. A FALCON angol szó, ami magyarul SÓLYMOT jelent. Azért választottam annak idején a Sólymot az Akadémia jelképének, mert nincsenek olyan ellenségei, akit nem tudna legyőzni, fantasztikus vadász, gyors, nem ismeri a félelmet, nagyon éles a szeme és egyedül is tökéletesen képes boldogulni.

A toll pedig jelképesen a legyőzhetetlen Sólyom egy tolla, amivel a Márkaépítők a Márkájuk történetét írják! Kezdd el a programot, és vedd át a saját névreszóló PARKER Jotteredet!

Markó János a FALCON BRANDING PROGRAM oszlopos, FALCON BRANDING ACADEMY diplomás tagja, a FALCON II.-n kapott névreszóló gravírozott ajándék Parker tollával írja alá az 5 millió forintnál nagyobb értékű szerződéseit.

Szó szerint a történelem egyik fontos darabjával írja Márkájának a történetét. És hónapról-hónapra várjuk, hogy vajon kié lesz a következő toll?


Öltözék - Dress Code


LEGYÉL VIP! A FALCON BRANDING ACADEMY egy elegáns helyszínen megrendezett rendezvény. Így a résztvevőkelegáns vagy sportos-elegáns öltözékben vesznek részt, ami megkönnyíti neked a pozitív kép kialakítását magadról és vállalkozásodról. Ez a fotók miatt is fontos, ahol az öltözékeddel nagyban befolyásolod a rólad és a FALCON BRANDING AKADÉMIÁRÓL-ról kialakult képet.

Hölgyeknek csinos öltözék vagy kosztüm, férfiaknak farmer-zakó, vagy öltöny, attól függően, hogy mit szeretnél kommunikálni, mit szeretnél, hogy gondoljanak a résztvevők rólad és a vállalkozásodról.


Mikor lehet csatlakozni a Márkaépítés Programhoz?


A FALCON BRANDING ACADEMY  - Márkaépítés Programot úgy állítottuk össze, hogy bármelyik hónapban csatlakozhatsz hozzá. Az egymást követő anyagok és alkalmak szervesen kapcsolódnak egymáshoz, de nem egymásra épülnek, különálló blokkokat képeznek. Így lehetséges, hogy akár MOST CSAKTALKOZZ HOZZÁNK, és elkezdd a Márkaépítés Programodat a FALCON BRANDING ACADEMY I. soron következő moduljával!HA SZERETNÉD, HOGY RENGETEG TÖRZSVÁSÁRLÓD LEGYEN, AKIK BIZTOSÍTJÁK A FOLYAMATOSAN NÖVEKVŐ PÉNZÜGYI BEVÉTELEDET, AKKOR EGY JÓL FELÉPÍTETT MÁRKÁRA VAN SZÜKSÉGED! HA IGAZÁN IRÁNYÍTANI AKAROD AZ EMBEREKET A PIACON, AKKOR  - A Márkaépítés Program a Te programod!


Időpont: Minden hónap elején, szerdán 9:00-tól 17:00-ig


Helyszín Magyarországon:
Siófokon


Ne várj tovább!
Jelentkezz MOST!


FIGYELEM! HA VAN KÖNYVED,
HOZHATSZ MAGADDAL +1 FŐT A CSALÁDODBÓL VAGY A VÁLLALKOZÁSODBÓL!


Részvételi díjak


_________________________________________________

_________________________________________________

Alap Csomag
Kizárólag havi részletfizetés esetén,
egy összegű befizetés nem lehetséges

Tartalmazza az első éves program árát
havi egyenlő részekre bontva.
+
Két főre szóló kedvezmény beváltható
(Könyv vásárlás esetén)
+
A Program kedvezményes ismétlése
120.000.- Ft/év díj ellenében


Az Alap Csomag díja összesen:
Bruttó 1.188.720- Ft/év
 
78.000.- Ft + Áfa/hó
Bruttó 99.060.- Ft/havi részlet


+
Alkalmanként fizetendő
5.000.- Ft-os regisztrációs díj,
ami tartalmazza az az napi ebédet és a különleges bonus reklám lehetőséget.


   FIGYELEM! Havi díjfizetés esetén a jelentkező kötelezettséget vállal arra, hogy szerződésében foglaltak szerint minden hónap 20-ig az szerződésben       szereplő díjat megfizeti. Késedelmes fizetés esetén napi 3.0000.- Ft késedelmi pótlékot számítunk fel. A Program    egy komplett csomag, így a
   határidőre érvényes havi díjfizetés akkor is fizetendő, ha a jelentkező félbehagyja a programot.

- Külföldi jelentkezés esetén 40% felárat számolunk fel
- A program későbbi újra elvégzése kedvezményesen:
120.000.- Ft + Áfa

_________________________________________________

_________________________________________________

Profi Csomag
Kizárólag egy összegű befizetés esetén,
részletfizetés nem lehetséges

Tartalmazza a FALCON BRANDING ACADEMY első éves programját
+
egy éves ingyenes FALCON BRANDING TOUR MŰHELY tagság
+
30% kervezmény a FALCON BRANDING PROGRAM II-re
+
Két főre szóló kedvezmény beváltható (Könyv vásárlás esetén)
+
A Program kedvezményes ismétlése


A Profi Csomag díja összesen:

785.000.- Ft/év+ Áfa
(KEDVEZMÉNY: Két hónap ingyen a havi díjfizetéssel szemben)
Bruttó 996.950.- Ft

+
Alkalmanként fizetendő
5.000.- Ft-os regisztrációs díj,
ami tartalmazza az az napi ebédet és a különleges bonus reklám lehetőséget.


   FIGYELEM! Havi díjfizetés esetén a jelentkező kötelezettséget vállal arra, hogy szerződésében foglaltak szerint minden hónap    20-ig az szerződésben       szereplő díjat megfizeti. Késedelmes fizetés esetén napi 3.000.- Ft késedelmi pótlékot számítunk fel. A Program    egy komplett csomag, így a
   határidőre érvényes havi díjfizetés akkor is fizetendő, ha a jelentkező félbehagyja a programot.

- Külföldi jelentkezés esetén 40% felárat számolunk fel
- A program későbbi újra elvégzése kedvezményesen:
120.000.- Ft + Áfa


_________________________________________________

_________________________________________________


Ha döntésedhez további információra van szükséged,
hívj a 30/664-28-17-es számot, vagy írj e-mailt az info@lazarcsaba.hu címre!

_____________________________________________________

Jelentkezési sorrend:

1. Utald át a választott csomag díját, ALAP CSOMAG ESETÉN 99.060.- Ft-ot, PROFI CSOMAG ESETÉN 996.950.- Ft-ot! FONTOS: Az utalásnál a megjegyzésbe írd be a neved, és hogy FALCON BRANDING ACADEMY I.HA TOVÁBBI VÉLEMÉNYEKET SZERETNÉL OLVASNI:


" Olyan tudás birtokába jutottam az előadás után, amelyek megvalósítása forgalom emelkedéssel, nagyobb nyereséggel jár. Meggyőződésem, hogy így lesz. Ajánlom az általam szeretett összes vállalkozótársamnak."

Gyurkó Katalin
tulajdonos - ügyvezető
AMULETT ÉKSZER


"Csaba szórakoztató, tanulságos, történelmi gyökereinket is megerősítő előadását mindenkinek ajánlom!"

Kapoli András
ügyvezető
Web Works Hungary
wwh.hu


"A FALCON AKADÉMIA 0-ás kurzusán egy teljesen új nézőpontot kaptam a marketing módszerekről, és új lehetőséget találtam a cégem reklámozására!"

Barna László
ügyvezető
Ágoston Hotel
www.agostonhotel.hu


"Rendkívül érdekes előadás, a gyakorlatban abszolút használható, hasznos új információkhoz jutottam. Biztos vagyok benne, hogy a tanultak elősegítik a munkámat. Köszönöm!"

Balogh Ferenc
üzletvezető
Ágoston Hotel
www.agostonhotel.hu


"Az, hogy ismerjenek, és beszéljenek a cégemről már tudom, nem pénzkérdés. Sok új ötletet és nézőpontot kaptam a mai nap folyamán. Ismerd meg Te is!"

Elizabeth Nardo
tulajdonos - designer
Elizabeth Nardo
www.elizabethn.hu


"Köszönöm a mai napot! Letisztult egy halom, marketinggel kapcsolatos fogalmam. Új nézőpontot kaptam, mellyel mind a saját, mind a partnereink marketing tevékenységét hatékonyabban tudom vinni."

Menyhárt László
értékesítési igazgató
Európa Péntek
www.europapentek.hu


"A FALCON AKADÉMIA számomra egy átfogó szemléletet adott a marketingről, ráébredhettem a saját üzletépítésemben mit kell kicsit másképp tennem a lényegesen jobb hatás elérése érdekében. Hallgatótársaimmal közös gondolkodásra ösztönzött, így gondolatainkkal egymásnak is segítségére lehettünk.  Különös érték, számomra, hogy a csapat figyelme soha nem lankadt - élveztük a tanfolyam minden percét!"

Ábrányi Ágnes
tulajdonos - ügyvezető
ÁGI-FON Kft
www.agifon.hu


" A FALCON AKADÉMIÁN hallott információk segítettek a marketing világában eddig megszerzett tudásomat rendszerbe foglalni. "

Horváth Csaba
Simafa Bt.
tulajdonos - ügyvezető
www.konyhasziget.hu12 vélemény a FALCON BRANDING ACADEMY - Márkaépítés Program bemutató előadásáról:

1. Nagyon sok hasznos dolgot tanultam a mai nap folyamán, az Arculat és a PR, marketing fontosságáról. Nagyon tetszett az előadó személyisége és az előadási stílusa. Szerintem a mai nap a zsebembe tett minimum 1 M ft-ot. És csak a mai napra értettem. Köszönöm

2. Nagyon érdekes és izgalmas előadás volt sok új információval és rengeteg olyan dologgal, amivel eddig nem találkoztam. Nagyon várom az akadémiai sorozatot amit július első péntekén kezdünk.

3. Az előadás egy teljesen új nézőpontot adott a márkaépítésről. Megértettem az összefüggéseket a PR, Marketing és Márkaépítés között. Most úgy érzem elég adatot kaptam ahhoz, hogy elkezdjem saját márkám építését. Köszönöm.

4. Szerintem nagyon szuper volt. Nekem nagyon tetszett, hogy minden ismeretlen szót definiált Csaba, ami egyébként nagyon vicces és volt olyan szó amit nem is tudtam. Nagyon sok jó ötletet kaptunk, olyat is amit azonnal lehet használni. Nagyon szórakoztató és tanulságos előadás volt. Köszönjük.

5. Új ötleteket kaptam Lehetőségem volt végre a kulisszák mögé nézni. Valós példákat kaptam, amit teljes mértékbe tudok beépíteni a vállalkozásba.

6. Sok új dolgot tanultam ma, pedig már részt vettem pár előadáson marketing témában. Új nézőpontokat és rálátást kaptam a márkaépítés témakörében.

7. Kiváló.

8.Tudom hogy a terveimben szereplő vállalkozásom hol lesz létrehozva. Kezd letisztulni a névválasztás. Sok dolog igazolódott bennem, hogy jó utat kezdtem el járni a PR területen.

8. Csaba előadása nagyon jó betekintést nyújtott a márkaépítés kulisszái mögé. Rendkivül gyakorlatias ötleteket, szemléletet adott ami alapján bárki hozzá tud látni egy saját márka felépítéséhez. Mivel én éppen ez előtt állok így különösen nagy nyereségem származott belőle.

9. Csaba előadása nagyon tanulságos volt. Sokkal jobb a rálátásom a marketing, a PR, az Image dolgokra.

10. Nagyon jól éreztem magam, mert a gyakorlatba ültethető adatokat kaptam. Rengeteg új nézőpont hangzott el. Köszönöm szépen mindenkinek. Brutál jó volt az IMAGE!

11. Igazán örülök, hogy úgy döntöttem ma hogy itt leszek ezen az előadáson. Nagyon sok új dolgot hallhattam. Sokat tanultam ami a jövőben hasznomra válik, sokféle vonatkozásban.

12. Nagyon tetszett az előadás, érthető és lényegretörő volt. Rávilágított arra, hogy hogyan induljak neki a márkaépítésnek. Most már jobban látom a célom és sokkal jobban körvonalazódik, hogy mit is akarok. Sok jó ötletet kaptam amit biztos fogok használni az új vállalkozásom felépítésénél illetve most már világos hogy nagyobb a lehetősége a termékek eladásának akkor ha valamilyen márkanév alatt fut.FONTOS:
Külföldi cégre való számlázás esetén 40% felárat számítunk fel!

Töltsd ki az alábbi jelentkezési nyomtatványt:
A feliratkozás gombra kattintva elismerem, hogy az adatvédelmi nyilatkozatot -ot elolvastam, a benne foglaltakat megértettem és tudomásul vettem.

Név:*
E-mail:*
Irányító szám:*
Település neve:*
Utca, házszám:*
Mobil telefon:*
Cégnév a számlához:*
Cég címe:*
Cég adószáma:*
Szeretnék hírlevelet kapni Igen/Nem:*

EGY ÉV A MÁRKAÉPÍTÉS JEGYÉBEN!

Surman Edina ZED, a ZEDSTORE tulajdonosának beszámolója az első évről:2014. június – július


2014. júniusában ismerkedtem meg Lázár CSabával! A hajóján történt beszélgetés után, mondhatni annyira akut volt a helyzet, hogy már júliusban elkezdtünk együtt dolgozni!


Ekkor még úgy ismertek, mint „Edina raktár”, „Edina a raktáros”, „Raktáros Edina”, kimondhatatlan cégnévvel: Storage Solutions Kft.


Működtem, növekedtem és Ügyfeleink 100 % elégedettek voltak a szolgáltatással! De egyedül voltam és már érezhető volt, hogy változtatásra van szükség, mert én magam leszek a szűk keresztmetszete a további növekedésnek, fejlődésnek!


Útnak indultam…


Forgalmi egység 6 volt!2014. augusztus


2014. augusztusában kezdtem el a Falcon Akadémia 1-t, az első modul: Márkaépítés és Közönség kapcsolatok!


Megszületett a márkanév: ZED STORE néven, továbbá elkészült a cég logója! Nagyon elégedett voltam vele, mai napig imádom!


Forgalmi egység növekedéssel 8 egységre változott!2014. szeptember


A szeptember havi modul: Márkaépítés, a Reklám, a Média kapcsolata modul!


Édes Élet forgatás, tv megjelenés – ami azért valljuk be őszintén, minden ember fejében megfordul egyszer: milyen jó lenne egyszer a tv-ben szerepelni!


Alig 2 héttel az Édes élet megjelenése után egy rendkívüli tv-s reklám lehetőség.


Közben elkezdtünk gőzerővel dolgozni azon, hogy egységes legyen minden megjelenésünk az új márkanévvel, és logóval.


A forgalmi egység 9-re növekedett!2014. október


Márkaépítés és Ügyfélgondozás modul


Rendszerbe állítottuk azt, hogy beköltözés alkalmával Ügyfél adatlapon megkérdezzük az Ügyfelet, hogy miért esett választása a ZEDSTORE raktárba – eltelt egy év, de ma is sok hasznos információra teszünk szert. Kiköltözés alkalmával pedig referenciát kérünk tőle, köszönő ajándékot kap azért, hogy az Ügyfelünk volt. Motiváljuk továbbá arra, hogy a jövőben Ő vagy hozzátartozója, barátja az Ügyfelünk legyen.


Megnyitottam az új ZEDSTORE raktárt a X. Porcelán utcában.


Leforgattuk a reklámfilmet és október harmadik hetében folyamatos volt a tv megjelenés.


A ZEDSTORE forgalmi egység 17-re növekedett!!!2014. november


Márkaépítés és értékesítés modul


Teljesen egységessé tettük a honlapunkat, domain neveink nagyon jó helyezéssel szerepelnek a Google-on, és lefoglaltuk, használatba helyeztük a zedstore.hu, zedstore.com domain neveket.


Honlapunkat egyszerűsítettük, átláthatóbbá tettük, rengeteg hasznos információval töltöttük fel elősegítve, előkészítve ezzel az értékesítést. Továbbá egységesítettük az Ügyfélkezelést az érdeklődő e-mail beérkezésétől kezdve, a beköltöztetés és ügyfél admin rendszerbe állításáig.


A forgalmi egység az előző hónaphoz képest csökkent 14 egységre!2014. december


Márkaépítés az Interneten modul


Elkészült a ZEDSTORE Facebook oldala, ahol rendszeresítettük a megjelenéseket, és ugyan borzasztó nehezen vettem rá magam, hogy olyan posztok kerüljenek fel, mely fényképeken személy szerint én szerepelek, rá kellett jönnöm, hogy azok a képek sokkal nézettebbek, és a visszajelzések is azt mutatták, hogy közvetlenebb így a Facebook profilunk, mint ha idegen, vagy internetről letöltött képeket használnék.


Ebben a hónapban felvettem kolléganőmet, adminisztratív és számlázási feladatok ellátására.


A forgalmi egység növekedett 16 egységre!2015. január


A Piac és Marketing törvényei a Márkaépítésben modul


Sokszor éreztem azt, hogy pont a nekem való, az én cégemre leginkább jellemző és szükséges modul következik. De ez a modul mindent vitt!


December hónapban nagyon sok kiköltözésünk volt, ez meg is látszik a január havi forgalmi egységen, ugyanis csökkent 14-re; azonban megvizsgálva, és felismerve az én cégem, tevékenységem piaci törvényei, törvényszerűségeit és alkalmazva marketing törvényeket februárba elképesztő teljesítményünk volt.2015. február


Márkaépítés és a Propaganda modul


Ebben a hónapban változtattunk a honlapunkon bizonyos megfogalmazásokon és úgy kommunikáltunk a potenciális ügyfeleink felé, hogy a bennük felmerülő kérdésekre azonnali választ, és a problémájukra megoldásokat kapjanak. Így nem azzal voltunk elfoglalva, hogy „támadjuk” a versenytársakat, vagy miért ne őket válasszák, hanem arra összpontosítottunk, hogy úgy fogalmaztuk meg a mondandónkat, hogy nálunk megkapja a számára megfelelő megoldást.


20 egységre növekedett a forgalmi egységünk!2015. március


Márkaépítés és Csapatépítés modul


A mi csapatunk 2 főből áll, és nem nagyon tudtam, hogy mit fogok kezdeni az ezen a modulon tanultakkal, aztán rá kellett jönnöm, hogy a csapatépítés nem azon múlik, hogy egy cég hány főből áll?! Én egész évre kidolgoztam a cégem 2015. céljait, lebontva azt hónapokra, de nem osztottam meg ezt a kolléganőmmel! Mióta megtanultam, hogy mennyire vontos egy csoportban – függetlenül attól, hogy az hány fő – a közös célok, és hogy azt ismertté tegyük, fantasztikus együtt dolgozni a kolléganőmmel. Ő is hajt, figyeljük, hogy az adott havi célhoz képest hol tartunk, dolgozunk azon hónapról, hónapra hogy azt elérjük!


Ugyan ebben a hónapban az előző hónaphoz képest visszaesett a forgalmi egység, a hosszabb távú trendhez viszonyítva azonban, stabil növekedés 17-re!2015. április


Márkaépítés és Tervkészítés modul


A céljaink és a havi teendőink nálunk ki voltak dolgozva, de ezen még fejlesztenem kell, hogy a Márkaépítéssel kapcsolatos teendőket is tervezettebben és rendszeresebben végezzem, itt például a FB-on való megjelenésre gondolok!


A forgalmi egység a tervszerű munka eredményeképpen tovább növekedett 19-re!2015. május


Márkaépítés és Termékfejlesztés modul


Ebben a hónapban figyelmet fordítottunk arra, hogy apró figyelmességekkel növeltük a szolgáltatásunk színvonalát, ami attól, hogy örömet okoztunk az ügyfeleinknek számunkra is örömet jelentett.


A forgalmi egység 19,5-re növekedett!2015. június


Márkaépítés és Stratégiakészítés modul


Ez a modul sokat segített nekem abban, hogy merjek más lenne, változtatni dolgokon, és nyitott lenni az újdonságokra. Ennek eredménye, hogy szeptembertől gyerekbarát raktár leszünk, azaz minden raktárunkban lesz játszósarok, ami újabb megoldást nyújt majd az Ügyfeleinknek, hiszen költözéskor ez is egy megoldandó feladat, hogy hová tegyék a gyerekeiket!


A forgalmi egység 18-ra csökkent, de a hosszú távú fejlődés akkor is stabil növekedés!2015. július


Márkaépítés és a Márka fejlődése modul


Mint említettem, számomra mindig éppen a legmegfelelőbb modul érkezett a sorban… Így most is! A Falcon Akadémia 1 utolsó modulja számomra ez volt, így feltette az i-re a pontot hiszen a Márka fejlődése az én esetemben úgy érzem igazán jól megfigyelhető.


Az előző hónaphoz képest növekedtünk, a forgalmi egység átlagolva 18 maradt!
ÖSSZEGEZVE


Amikor egy évvel ezelőtt azt mondtad, hogy a Márkaépítés dolgos, és nem egyszerű feladat – akkor én azt mondtam, hogy a munkától nem félek, nyitott vagyok és imádok tanulni; ez nekem való!


Őszinte leszek! Tényleg dolgos volt, voltak nehéz pillanatok, de mindig láttam az eredményét és az elmúlt egy évben, elmondhatom, hogy a ZEDSTORE márkanevet megismerték Budapesten! Mind a raktározás, mind a költöztetés területén jó hírnevünk van, Ügyfeleink maximálisan elégedettek velünk!


Szándékosan forgalmi egységeket és nem útvesztő számokat használtam, hogy jól tükrözze a fejlődést!


6-ról 18-ra emelkedett, azaz egy év alatt hónapról hónapra, tudatosan felépített úton haladva háromszoroztuk a ZEDSTORE fogalmát!


Mindemellett van egy stabilan működő kolléganőm, akivel nagyon szeretünk együtt dolgozni és ebben az évben már 4 napot szabadságon is töltöttem, úgy hogy közben a szolgáltatásunk zavartalanul működött!Most viszont hamarosan betelik az alig egy évvel ezelőtt nyitott raktár, úgyhogy méltán merül fel a kérdés?! Hogyan tovább?! JKÖSZÖNÖM: SURMAN EDINA ZEDVissza a lap tetejére

Lázár Csaba honlapjainak a tárhelyet a wwh.hu biztosítja Adatvédelem

Copyright Lázár Csaba 2010. Minden jog fenntartva!

Kattints ide Surman Edina első évének beszámolójához!
FŐOLDAL KÖNYV FBTM SOLD OUT AKADÉMIA ÜGYVEZETŐ KÉPZÉS BELSŐ KÉPZÉSEK