Tanácsadás és Coaching -
Stratégiai Partner ProgramIndítsd el a videót!

Ebben a programban személyes Tanácsadással, és Coachinggal segítem a kiválasztott Partnereimet, akik ezáltal Ismert, Népszerű
és Sikeres  Márkákat építenek! Egy program a LEGJOBBAKNAK!

FONTOS! Stratégiai Partneri szerződést csak azokkal kötök, akikben hiszek, és tudom, hogy képesek felépíteni egy sikeres márkát.
Előfeltétel: A FALCON BRANDING AKADÉMIA-n való sikeres részvétel.

A z Online Tanácsadást és Coachingot inspiráló környezetben végzem, hogy Stratégiai Partnereim
a maximumot kaphassák tőlem,
hogy a legjobb ötletekkel segíthessem Stratégiai Partnereimet.
Mi a Stratégiai Partner Program?


A Stratégiai Partner Program azoknak a cégtulajdonosoknak szól, akik a legrövidebb idő alatt szeretnék márkájukat felépíteni, és ezért a FALCON BRANDING AKADÉMIA elkezdése után a személyes segítségemet kérik. Ez a program korlátozott számú, maximum 10 vállalkozás számára érhető el egy időben. A Stratégia Program során heti rendszerességgel Internet segítségével vagy Személyesen tartjuk a kapcsolatot, és maximális sebességgel és hatékonysággal haladunk a Márkaépítésben. A Stratégiai Program segíthet, hogy a cég tulajdonosoknak abban, hogy a Márkaépítés a mindennapi céges munka és problémák következtében ne kerüljön a háttérbe, hanem hatékonyan haladjon a kitűzött cél felé.


"Sokszor kerestem már azokat a belépési pontokat a sikerhez, ami nagy léptékben viszi előre a dolgaimat. Nos ez ma elérkezett. Csaba okosan látta meg a piaci rést. Rávezetett és Megtaláltuk... Fenomenális és onnan  tudom, hogy jó, mert nekem is valahol ott volt ez, csaknem láttam. Amikor meg lett nevezve, szabályosan fellélegeztem, felszabadultak a belső gátjaim. Tudom, hogy az enyém, együtt tudok vele gondolkodni és tudok felé tenni, hogy gyorsan megvalósuljon."

Csuka József - Soft Up Magyarország

Mi a különbség a Tanácsadás és a Coaching között?Azok közül, akik elolvasták az "Építs Te is Márkát, vagy legyél TE a Márka" című könyvet, csatlakozott a VIP KLUB-hoz, és elkezdte a FALCON BRANDING AKADÉMIA-t, vannak,akik nagyobb sebességre szeretnének kapcsolni. Ők azok, akik a személyes segítségemet kérik. Erre két lehetőség van:

1. Amikor valaki Tanácsadást szeretne

A tanácsadás során megvizsgáljuk az adott helyzetet, és meghatározott időkereten belül, - ami lehet egy nap, vagy akár több -  az adott cégre vagy személyre közösen az iránymutatásaim alapján elkészítünk egy Márkaépítés Tervet, majd ezt a tervet a tanácsadást kérő személy önmaga kezdi megvalósítani.

2. Amikor valaki Coachingot szeretne

A Coaching-ot azok kérik, akik szeretnének hosszú távú segítséget kérni a céljuk megvalósításában. Ilyenkor nem csak az a feladatom, hogy segítsek elkészíteni a Márkaépítés Tervet, hanem segítsem  a Partneremet a céljai elérésében, ami sokszor több éves közös munka. Aki Coachingot szeretne Stratégiai Partneremmé válik, ami azt jelenti, hogy addig, amíg a Coaching szerződésünk tart, más, azon a szakterületen dolgozó cég nem kap tőlem sem Tanácsadást, sem Coachingot.


Minden Bajnoknak kell egy jó edző, egy coach!

Mindenkinek, aki nagy célokra tör, szüksége van valakire, aki segít neki rajta maradni a célon, valakire, aki hisz benne, és a sikereiben, és önzetlenül, elfogultáság nélkül segíti. Megtalálhatjuk őket a Forma1-es sztárok mellett ugyanúgy, mint az üzleti életben. Ők a Coach-ok, az edzők!

Ő az, akihez bármikor fordulhatsz a bajban, és akivel megoszthatod a sikereidet, és róla tudhatod, hogy az a feladata, hogy megcsináld mindazt, ami a sikerhez szükséges.

Annak idején, mikor vizilabdáztam, edző nélkül egészen biztos, hogy szinte senki nem csinálta volna végig a napi gyilkos edzéseket. És amikor nem volt ott, a dolog hamar strandolássá változott.

Ugyanígy van ez az üzleti életben is. Ha nincs valaki, aki azért van melletted, hogy biztasson, és célon tartson, az elszánt Márkaépítés hamar kényelmes vegetálássá válhat.

_________________________________

”Azért szeretek Csabával dolgozni, mert tényleges segítséget kapok, olyan használható,és megvalósítható ötleteket, amiket tényleg be tudok épteni a cégembe és az életembe, és valóban létrejön az amit szeretnék.
Lehet látni néhány hónap elteltével a megvalósult változásokat.
Amiket mond nekem reálisak, még ha néha nagy dolgok is azok, segít átmenni rajta és megvalósulnak.”

Mánya Zsolt
Mavit Building

_________________________________


Egy kivételesen jó edző, egy Coach, aki egyben mentor is!

A mentor szó annyit jelent: Tanácsadó szakember, aki tanácsaival segít valakinek az útja során, és eredetileg Odüsszeusz tanácsadóját hívták így.

Van egy fontos dolog, amit mindenképpen fontos figyelembe venni a coach választásánál: A coachnak azért, hogy ne legyen féltékeny annak az embernek a sikereire, akinek segít, önmagának is sikeresnek kell lennie! Ez látszólag nem fontos, ám amikor a partner igazán eléri a sikeresség magas fokát, akkor a coachnak együtt kell örülnie a partnerével, még akkor is, ha nem ő áll a dobogó legfelsőbb fokán, és nem ő áll a reflektorfényben. Ez csak abban az esetben lehetséges, ha ő maga elég sikeres, és eléri a saját céljait.


Mennyi időt vesz igénybe a Coaching?

Partnereimmel, akiknek az edzője, azaz Coch-a és Mentora vagyok 2, 4 vagy 8 órás havi blokkokban találkozom. Egy márka felépítése folyamatos, több éven keresztül végzett állhatatos tevékenységet igényel. Így velük egy éves szerződést kötök, melynek esetleges meghosszabbításáról az év lejárta után közösen döntünk. A tapasztalat az, hogy a coaching addig tart, amig a Márkát építő nagyobb Ismertséget, Népszerűséget és Sikert akar.


Hol van a Coaching helyszíne?

Két lehetőség van arra, hogy Stratégiai Partnerként kapcsolatot tartsunk. Az elgyik a Videon való kapcsolattartás, és munka. Ilyenkor az internet segítségével egy hatákony kommunikációs programot használunk a munka során.A másik lehetőség a Személyes találkozás. Ilyenkor a coaching során ugyanúgy, mint a Video-n történő kapcsolattartás során különleges alkotói munka folyik, mely során közösen megteremtjük a Márka alapjait, majd annak építésébe fogunk. Ehhez nyugodt körülményekre van szükség, melyre a legalkalmasabb helyként Siófokon a Hotel Yacht Club-ot választottam, melynek ablakai a vitorlás kikötőre néznek. De egyre népszerűbb a jövő század technikáját előrevetítő Video konzultáció, ami nem csak kényelmes, de a fáradtságos utazás is megsprórolható, ami miatt partnereimnek rengeteg ideje szabadul fel.
_________________________________

”A Stratégiai Partnerség számomra a Falcon Akadémián tanultak sikeres alkalmazásának elengedhetetlen kiegészítője. Mindenkinek kell a nyomon követés, és a meg nem értett dolgok letisztázása, ez a Stratégiai Partnerség lényege. A Márkák nem pár hónap alatt, hanem évek alatt készülnek, tudatosulnak az emberekben, és válnak ismerté. Úgy gondolomm, hogy az Én Márkámmal sem lesz ez másképp. Egy folyamat, amíg a MARCO COVER-re úgy gondolnak a világon, amelyik PROFESSZIONÁLIS PONYVA ÉPÍTMÉNYEKET tervez, és gyárt, ami BIZTONSÁGOSABB-FEJLESZTHETŐBB-ELÉRHETŐBB a piacon lévő versenytársainál! A stratégiai partnerségnek számomra óriási jelentősége van! Azon túl, hogy folyamatosa gyakorlom a Falcon tananyagát, sokkal részletesebb képet kapok a Márkaépítésem teendőiről. Személyre, pontosabban Márkára pontosított, információk, és ötleteket kapok minden találkozáskor. S eközben nem csak a céges Márka, hanem a személyes Márkám is épül. A változások, amiket az elmúlt 1év okozott a cégemben, mondhatnám, hogy megfizethetetlen! Nyereségeim a stratégiai partnerségből: felkészültebb, átgondoltabb, lendületesebb, hatékonyabb, kommunikatívabb, építőbb lettem!”

Markó János
MARCO COVER

_________________________________


Van előfeltétele a coachingnak tanácsadásnak?

A személyes tanácsadás akkor a leghatékonyabb, ha a személy rendelkezik a márka felépítéséhez szükséges alaptudással. Ezt biztosítják a FALCON BRANDING AKADÉMIA csoportos tanácsadásai. Ez után vagy annak végzése közben érdemes igénybe venni a személyes tanácsadást, ahol már konkrét, tudatos lépéseket lehet tenni egy nagy márka felépítésére.


Hogyan kaphatok folyamatos segítséget?

A STRATÉGIA PARTNEREIMMEL folyamatosan együtt dolgozom, és mint coach, számukra személyes szakértő segítséget nyújtok a márkaépítésben.


Érdekel a coaching, a tanácsadás de még nem döntöttél?

A legjobb ha felveszed velem a kapcsolatot és leegyeztetünk egy személyes találkozót, ahol elvégzünk egy pontos MÁRKAELEMZÉST, és személyreszabott megoldást keresünk a problémádra.
Érdeklődj a szabad helyekről!

Branding, Management és Cégszervezés Tanácsadás Díjak

A CÉGES BELSŐ TRÉNINGEK DÍJAI SIÓFOKI HELYSZÍNNEL
20 FŐ RÉSZVÉTELÉIG MEGEGYEZNEK A TANÁCSADÁSI DÍJAKKAL


2 óra: 180.000.- Ft + Áfa

4 óra: 290.000.- Ft + Áfa

8 óra: 580.000.- Ft + Áfa

Kedvezmények:

Egy éves szerződéssel, havi díjfizetéssel 10% kedvezmény

Éves szerződés egy összegű befizetés esetén 20% kedvezmény

_____________________________________________________________________

Branding, Management és Cégszervezés Alap program - 2óra/hó:
(Feltétel: Egy éves szerződés)

2 óra teljes áron:                                                                 180.000.- Ft + Áfa/hó


2 óra 10% kedvezménnyel, éves szerződés esetén, havi díjfizetéssel:
                                                               

                                                                                             162.000.- Ft + Áfa/hó

      Megtakarítás: 216.000.- Ft + Áfa/év

2 óra 20% kedvezménnyel, EGY ÖSSZEGŰ éves díjfizetés esetén:   


                                                                                            1.728.000.- Ft + Áfa/év
     
 Megtakarítás: 432.000.- Ft + Áfa/év

_____________________________________________________________________

Branding, Management és Cégszervezés Haladó program - 4 óra/hó:
(Feltétel: Egy éves szerződés)

4 óra teljes áron:                                                                 360.000.- Ft + Áfa/hó


4 óra 10% kedvezménnyel, éves szerződés esetén, havi díjfizetéssel:
                                                               

                                                                                             324.000.- Ft + Áfa/hó

        Megtakarítás: 432.000.- Ft + Áfa/év

4 óra 20% kedvezménnyel, EGY ÖSSZEGŰ éves díjfizetés esetén:   


                                                                                            3.456.000.- Ft + Áfa/év
         
Megtakarítás: 864.000.- Ft + Áfa/év

_____________________________________________________________________

Branding, Management és Cégszervezés Profi program - 8 óra/hó:
(Feltétel: Egy éves szerződés)

8 óra teljes áron:                                                                 720.000.- Ft + Áfa/hó


8 óra 10% kedvezménnyel, éves szerződés esetén, havi díjfizetéssel:
                                                               

                                                                                             648.000.- Ft + Áfa/hó

          Megtakarítás: 864.000.- Ft + Áfa/év

8 óra 20% kedvezménnyel, EGY ÖSSZEGŰ éves díjfizetés esetén:   


                                                                                            6.912.000.- Ft + Áfa/év
          
Megtakarítás: 1.728.000.- Ft + Áfa/év

_____________________________________________________________________


Branding, Management és Cégszervezés Külföldi jelentkezés esetén:

2 óra:    750.- Euro

4 óra: 1.500.- Euro

8 óra: 3.000.- Euro

Egy éves szerződéssel, havi díjfizetéssel 10% kedvezmény

Éves szerződés és egy összegű befizetés esetén 20% kedvezmény


A kedvezmények 2017 július 31-ig érvényesek

Ha döntésedhez további információra van szükséged,
hívj a 30/664-28-17-es számot, vagy írj e-mailt az info@lazarcsaba.hu címre!


Kattints ide, ha szeretnél egy időpontot kérni egy személyes megbeszélésre

Lázár Csaba honlapjainak a tárhelyet a wwh.hu biztosítja Adatvédelem

Copyright Lázár Csaba 2010. Minden jog fenntartva!

Kattints ide, ha szeretnél egy időpontot kérni egy személyes megbeszélésre
FŐOLDAL A KÖNYV BRANDING TOUR MŰHELY BRANDING AKADÉMIA TANÁCSADÁS KAPCSOLAT